Updates

Nieuwe hostingomgeving met Plesk Onyx 17


< Terug naar home

Dinsdagavond 7/2 geen controlepaneel

De voorbije weken waren er soms problemen met de stabiliteit van ons controlepaneel. Om de snelheid en betrouwbaarheid terug op peil te brengen, voorzien onze leverancier een interventie op dinsdag 6 februari tussen 18 en 24u.  Binnen deze periode zal het controlepaneel naar schatting een 2-tal uur niet beschikbaar zijn.
Wij excuseren ons voor het ongemak, en hopen dat het controlepaneel daarna weer continu vlot zal werken zoals voorzien.

Introductie nieuwe hostingomgeving

Tussen nu en 15 maart schakelt Adit stap voor stap over naar een volledig vernieuwde hostingomgeving. Het controlepaneel, dat vorig jaar in april vernieuwd werd, blijft hetzelfde. Maar alles wat daaronder draait wordt vernieuwd. Bedoeling is om via onze hostingpakketten en cloud servers nog meer mogelijkheden en flexibiliteit aan te bieden, en ze op nog betere cloud infrastructuur te laten draaien. Voor dezelfde prijs.

Wat betekent dit voor jou?
Vanaf nu tot 20 februari is onze webshop niet meer bereikbaar: je krijgt een boodschap en wordt omgeleid naar een invulformulier. Wij voeren uw bestelling voorlopig manueel uit.
Op 8 februari worden uw klant- en logingegevens gekopieerd naar de nieuwe hostingomgeving. Elke wijziging die u na 7 februari aanbrengt aan uw klantgegevens gaat verloren.
Van 13 tot 20 februari wordt de optie “Domeinnamen” voor alle klanten afgesloten in het controlepaneel.
Tussen 18 februari en 5 maart worden onze servers 1 voor 1 omgezet naar de nieuwe omgeving. U wordt via een aparte mail vooraf verwittigd wanneer uw website aan de beurt is. We zullen dan vragen om gedurende 1 werkdag of 1 weekeinde geen wijzigingen aan te brengen aan uw website.
Vanaf 20 februari tot het moment dat de server met uw website(s) omgezet wordt, zal u uw website niet meer kunnen bereiken via het controlepaneel, maar enkel rechtstreeks. Hierover krijgt u meer info in het bericht met de datum van omzetting van uw website(s).

Er wordt voor gezorgd dat uw website(s) en e-mail ononderbroken blijft functioneren. Maar we begrijpen dat deze omschakeling gedurende enkele weken voor wat ongemakken kan zorgen. Daarvoor onze excuses.

We zijn er echter van overtuigd dat u de extra’s die we achteraf kunnen bieden zeker zullen appreciëren.

Praktisch & Contact & Volgen

Elke eerste dinsdagochtend van de maand wordt er preventief onderhouduitgevoerd op onze servers tussen 2u en 7u:
Dinsdag 7 februari
Dinsdag 7 maart
Dinsdag 4 april
Het is mogelijk dat uw website even onbeschikbaar is tijdens die nacht.
Contacteer ons