Updates

Upgrade naar ADIT Panel v4.0 op 19/04/2016


< Terug naar home

De huidige versie 3.4.8 van ons Controlepaneel, dat je gebruikt om je websites te beheren, krijgt op dinsdagavond 19 april een upgrade naar versie 4.0.

De omzetting wordt zodanig ingepland dat je er slechts minimale hinder van zal ondervinden:

  • Dinsdag 19 april is het controlepaneel niet beschikbaar van 17 tot 24u.
  • Woensdag 20 april is de nieuwe versie beschikbaar voor alle gebruikers. Maar wij raden aan om die dag het gebruik nog tot het noodzakelijke te beperken.
  • Donderdag 21 april is het controlepaneel weer volledig operationeel. Mocht je vanaf dan toch nog mankementen tegenkomen: gelieve ze ons dan te melden, bij voorkeur via het contactformulier met als onderwerp:  Probleemmelding controlepaneel.
  • De link blijft dezelfde, en ook je login en paswoord blijven hetzelfde.  Je hoeft dus niets te veranderen.
  • Adit voorziet de week van de lancering van het nieuw controlepaneel ook een online handleiding.

Het gebruik van controlepaneel versie 4.0 blijft vergelijkbaar met de vorige versie. De focus voor deze upgrade ligt vooral op gebruiksvriendelijkheid en snelheid.  Zo komt nu het hoofdmenu links in plaats van bovenaan, en wordt het daar geïntegreerd met de huidige submenu’s, die daar al te vinden waren.  De namen van de menukeuzes zijn dezelfde gebleven zodat alles makkelijk te vinden blijft. En de schermen zullen vertrouwd overkomen, al zijn er heel wat verbeteringen aangebracht.  Hopelijk bevalt de nieuwe versie je!

Vragen of opmerkingen?

Contacteer ons