ADIT panel

Hoe voeg ik een extra gebruiker toe in het Controlepaneel?

Antwoord

Introductie

Het kan nuttig zijn om meerdere gebruikers toegang te geven tot het Adit Controlepaneel.
Bijvoorbeeld je webmaster die de website beheert en je boekhouder die de administratie opvolgt.
Je kan als volgt meerdere gebruikers met diverse rollen en rechten aanmaken.

Lees meer

Ga als volgt te werk

• 2

Klik in het menu op je naam, en daarna op Gebruikers.

• 3

Hier ziet u al je gebruikers van het controlepaneel.  Door een gebruiker aan te klikken kan je zijn/haar gegevens en/of rol aanpassen.

• 4

Indien je een rol Klant-Eigenaar hebt, kan je extra contactpersonen toevoegen door op de knop Gebruiker Toevoegen te klikken.

• 5

Vul de gevraagde velden in, en kies de gewenste rol die begint met het woord Klant.  Klik dan op Opslaan, en de nieuwe gebruiker zal zijn aanmeldgegevens vinden in de mail die automatisch gestuurd is naar zijn opgegeven e-mailadres.

• 6

Wil je een contactpersoon verwijderen, vink dan de naam aan, en klik op Verwijderen.