Hosting

Hoe kies ik een hostingpakket?

Antwoord

Onze website geeft een vergelijking van de verschillende hostingpakketten met hun capaciteit en hun opties.

Indien je niet zeker bent wat je nodig hebt, kies dan voor een Basic pakket:  dit volstaat voor de meeste websites.  Wanneer je later een extra optie of extra capaciteit nodig hebt, dan kunnen we met een klik op de knop een upgrade uitvoeren of een optie toevoegen.

Adit biedt uitsluitend Linux hosting aan, daar die de beste prijs/kwaliteit verhouding biedt, en door veruit de meeste websites gebruikt wordt.  Ook de meest bezochte websites ter wereld gebruiken Linux, behalve de sites van Microsoft, waar men logischerwijs voor het eigen MS Windows server based hosting kiest.

In deze supportpagina’s staan de belangrijkste tools en versies van onze hostingomgeving en de juiste inhoud van onze hostingpakketten en mogelijke opties uitgelegd.