ADIT panel

Hoe kan ik inloggen in het Adit controlepaneel?

• 1

Open je web browser door op deze link te klikken.

• 2

Log in met het volledige e-mailadres dat je opgegeven hebt bij registratie, en vul je wachtwoord in.

• 3

Wachtwoord vergeten?
    Dan kan je een reset vragen door op “Opties” en “Wachtwoord opvragen” te klikken, het e-mail adres in te voeren waarmee je je geregistreerd hebt, en op het pijltje te klikken.
    Je ontvangt dan per mail een tijdelijk wachtwoord, waarmee je kan inloggen.
    Na de login wordt gevraagd om een definitief wachtwoord in te geven.