Hosting

Waaruit bestaat jullie hostingomgeving?

Antwoord

Sinds 1 november 2016 bieden wij volgende configuratie aan voor nieuwe bestellingen:

Sinds juli 2015 draaien alle hostingpakketten besteld voor 1/11/2016 op volgende configuratie:

• Ubuntu 14.04 LTS
  • Apache httpd 2.2
  • MariaDB 5.5
  • PHP 5.5 standaard, maar je kan zelf kiezen voor v5.6 of 7.0
  • Webmail:  Roundcube 1.1, upgraded naar v1.2 op 1/11/2016
  • Server Panel:  Plesk 12.5 met Plesk WordPress toolkit
  • Controlepaneel voor eindgebruikers en resellers:  PowerPanel 4.0 (of hoger)

Indien u vragen hebt over de aanwezigheid of versie van andere tools, neem dan contact op.