Hoe WordPress installeren?

Antwoord

Vanuit het Plesk panel kan WordPress met 1 muisklik geïnstalleerd worden:

Lees meer

Ga als volgt te werk

• 2

Zie: WordPress installeren.

• Indien in het hoofdscherm van Plesk (zie hiernaast – klik afbeelding om te vergroten) achter “WordPress” de knop “Install(eren)” staat:  klik hierop. Dan wordt de laatste versie van WordPress volautomatisch geïnstalleerd. Je dient alleen nog de gewenste plugins te kiezen, en indien gewenst het thema te wijzigen.
    • Indien die knop niet bestaat, kies je in het linker- of rechtermenu van Plesk de optie “WordPress”. En op de volgende pagina klik je op de dropdown-knop “Install(eren)”.  Uit de 2 mogelijkheden onder de drop down, raden we nadrukkelijk de “Quick Install” optie aan:  indien je die gebruikt, kunnen wij in noodgevallen wat ondersteuning geven op je WordPress installatie.