WordPress login knop ontbreekt in Plesk

Antwoord

Wanneer in Plesk de “Login” knop ontbreekt om als Administrator automatisch in te loggen om uw WordPress website te beheren, volg dan deze stappen op dit op te lossen:

Lees meer

Ga als volgt te werk

• 1

Inloggen in Plesk, indien dit nog niet het geval is.

• 2

Start in Plesk de WordPress Toolkit op door op de menu-optie “WordPress” te klikken.

• 3

Onder het “Administrator” gedeelte:  klik op “Setup” of “Instellingen”.

• 4

In de pop-up die dan verschijnt: vul het bestaande of een nieuw paswoord in.