Waarom Adit?

Adit, dé hostingpartner
voor Web Professionals

Waarom Adit als hostingpartner kiezen?

Adit is de enige Belgische aanbieder van hosting en domeinnamen die zich specifiek richt tot website designers of ontwikkelaars, en op resellers van hostingpakketten. Van heel wat klanten horen we dat ze een nauwe samenwerking zoeken, maar hun noden kunnen sterk uiteenlopen. Daarom stelt Adit diverse interessante mogelijkheden tot partnership voor, die sterk aansluiten bij de diensten die door web professionals worden verleend.

  • Zeer stabiel hostingplatform met gratis ondersteuning en gegarandeerde uptime.
  • Probleemloos up- en downgraden van pakketten en opties, gericht op groei.
  • Mogelijkheid voor eigen cloud based server(s) met maatwerk.
  • Controlepaneel  voor eenvoudig en zorgeloos beheer.
  • Lage prijzen en groeiende korting vanaf de 1ste bestelling.
  • Verschillende mogelijkheden tot partnership.
  • Resellers krijgen een eigen versie van het controlepaneel met branding, klantenbeheer, webshop, eigen producten en prijzen, en automatische facturatie.

Affiliate

Word Affiliate en breng klanten aan via uw website

Actieve klanten van Adit die zelf in hun aanbod geen hosting wensen aan te bieden aan hun relaties, kunnen zich wel registreren voor Affiliatie. Een Affiliate verdient voor elke lead die hij bij Adit aanbrengt 25% van wat die klant het eerste jaar qua omzet aan Adit betaalt. En uiteraard geniet u zelf al van progressieve kortingen vanaf uw eerste bestelling.

Verwijs uw relaties naar Adit, en ontvang 25% op hun omzet

Shared hosting partner

Wie websites inclusief hosting aanbiedt aan zijn klanten, kan die via het controlepaneel op zeer overzichtelijke manier beheren.  Bij elk hostingpakket of elke domeinnaam die je bijbestelt, groeit je korting voor al je betreffende abonnementen. Om te vermijden dat je op elke vervaldag een factuur krijgt, wordt de facturatie gegroepeerd per maand, met alle brutoprijzen, kortingen en nettoprijzen overzichtelijk aangegeven. Verouderde versies van de populairste CMS’s worden aangegeven. En wie WordPress gebruikt, kan upgrades centraal beheren, ook voor plugins.

Dedicated hosting partner

Naast de voordelen van een Shared Hosting partner, heb je de mogelijk voor afstemming van je virtuele server op specifieke noden. Onze virtuele servers kosten slechts 25€/maand netto, en groeien naarmate er meer hostingpakketten op geïnstalleerd worden.  Beveiligingsissues met je websites worden overzichtelijk weergegeven per server. Een Dedicated Hosting Partner kan een mix beheren van dedicated en shared hosting.

Klaar voor de overstap?  Contacteer ons voor gratis verhuisbegeleiding:

Reseller

Word Reseller en verkoop onze diensten aan uw klanten

Als dedicated hosting partner kan u ervoor kiezen om gebruik te maken van de Reseller mogelijkheden van ons controlepaneel:  beheer zelf uw klanten, webshop, prijssetting en producten, en automatische facturatie.  Zowel de facturen als het controlepaneel kan u aan uw huisstijl aanpassen, en zijn dus volledig ‘white label’. Als Reseller maakt u bovendien gebruik van een programma dat recht geeft op maximale kortingen, zodat u aan zeer interessante marges kan werken.

Geniet als Reseller van de hoogste kortingen en bepaal zelf uw marges